• Wat zijn de minimale systeem vereisten?
    Processor: Pentium-class (incl AMD, etc)
    400 MHz aanbevolen.
    Memory: 192 MB minimum; 512 MB aanbevolen.
    Hard disk: 12GB minimum, 40GB aanbevolen.

• Hoe installeer ik RackStar op mijn systeem?
    Download de ISO van onze site en brand dit met uw favoriet brand-programma op een CD (als image). Stop de CD in de CD-ROM speler van de server en reboot de server. Zorg er voor dat u de server van CD laat booten. Kies de juiste RAID optie. De installatie duurt ca 15 minuten. Hierna zult u gevraagd worden te rebooten. Verwijder de CD uit de CD-ROM drive en reboot de server. Bij de eerste boot zult u gevraagd worden de netwerk instellingen in te stellen.

• Hoe installeer ik RackStar op mijn Cobalt RAQ?
    Haal de drives uit de RAQ en plaats deze in een normale PC of server. Boot de PC/server van de gedownloade CD (zie vorige punt) en selecteer de gewenste RAID optie. Wacht tot de installatie voltooid is. Schakel het systeem uit en plaats de schijven in de RAQ. Wacht vervolgens dat er op het LCD scherm "PRIMAIRY IP" staat aangegeven. Voer het IP adres in.

• Hoe wordt de schijf gepartitioneerd?
    Alle partities maken gebruik van het ext3 file system:
    / - 4GB
    /tmp - 2GB
    /var - 4GB
    swap - 2GB
    /home - overige ruimte

• Welke schijf/RAID modussen zijn beschikbaar?
    RackStar ondersteunt momenteel RAID5 (3 schijven), RAID1 (2 schijven) en RAID0 (2 schijven). Er is natuurlijk ook een single disk modus beschikbaar. Zowel SATA/SCSI als IDE schijven worden ondersteund.

• Wat is het standaard MySQL wachtwoord?
    Dat is "rackstar-mysql". Verander dit z.s.m.!

• Welke talen zijn beschikbaar?
    RackStar wordt momenteel geleverd in 8 talen: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Spaans, Vereenvoudigd Chinees, Japans en Russisch

• Kan ik mijn steentje bijdragen? Bijvoorbeeld door RackStar in mijn moedertaal te vertalen?
    Graag! Als u mee wilt werken aan het RackStar project, neem dan a.u.b. contact met ons op!

[ Home | Informatie | Producten | Downloads | Support | Hosting | Contact ]

zakelijke telefonie | Hosted VoIP | SIP trunk | VoIP provider | Algemene Voorwaarden | 088/ 0800/ 0900 nummers | Onbeperkt Bellen | Onbeperkt Mobiel Bellen | SIM Only zakelijk | Internet en Bellen | VoIP | VoIP service | VoIP provider | IP PBX | ISDN30 | 0800 nummer | 088 nummer Internationaal Bellen | Hosted VoIP | Zakelijke Mobiel abonnement | Goedkoper bellen