Uw server up-to-date houden is een van de belangrijkste taken van een systeembeheerder. Daarom raden wij u aan de StarLinQ optie te gebruiken, zodat uw server regelmatig op updates controleert.

Selecteer de dichtsbijzijnde StarLinQ server:

[ Europa | Noord-Amerika | | Zuid-Amerika | Aziƫ ]

Europa
- Nederland: [ http://updates.rackstar.net/packages/ ] (Vivizi Hosting B.V.)

Professioneel Support
Support Forum
Development Network
StarLinQ
Installation HOW-TO
RAQ Installation HOW-TO
F.A.Q.

[ Home | Informatie | Producten | Downloads | Support | Hosting | Contact ]

zakelijke telefonie | Hosted VoIP | SIP trunk | VoIP provider | Algemene Voorwaarden | 088/ 0800/ 0900 nummers | Onbeperkt Bellen | Onbeperkt Mobiel Bellen | SIM Only zakelijk | Internet en Bellen | VoIP | VoIP service | VoIP provider | IP PBX | ISDN30 | 0800 nummer | 088 nummer Internationaal Bellen | Hosted VoIP | Zakelijke Mobiel abonnement | Goedkoper bellen